Sam svoj barista - industrijske mašine

Ho.Re.Ca

Linija profesionalnih, industrijskih aparata za espresso na ESE padove, dizajnirana za sve koji traže pouzdanog partnera za svoj biznis.

Šoljica kafe

Sistem za pripremu bez otpada

ESE sistem omogućava savršeno pravljenje espressa u samo nekoliko jednostavnih koraka, bez potrebe za poznavanjem mješavina, mljevenja ili podešavanja aparata. To eliminiše otpad i omogućava odličnu kafu čim se aparat uključi. Barista sam za sebe.

List koji predstavlja efikasnost aparata

Izuzetno niska potrošnja

Potrošnja energije kod ovog sistema daleko je niža od uobičajenih Ho.Re.Ca aparata za ESE padove, a još manja u poređenju sa klasičnim profesionalnim aparatima trenutno dostupnim na tržištu. Naši aparati troše samo 1.6 kW, što je ~60% manje od klasičnih barista aparata.

Kabl za napajanje

Mogu se postaviti bilo gdje

Direktno povezivanje na šuko 220V ili uobičajenu kućnu utičnicu čini ga pogodnim za bilo koju lokaciju, bez potrebe za industrijskim podešavanjima, za razliku od profesionalnih aparata za kafu na zrno. Ovo ih čini savršenim za manje kafiće, restorane, hotele, te razne organizovane događaje.

Logo HorecAroma

HorecAroma je linija profesionalnih aparata za espresso na ESE padove, osmišljena za sve koji traže pouzdanog partnera za svoj biznis. Ručna izrada, izbor kvalitetnih materijala i najbolje patentirane Aroma tehnologije samo su neke od karakteristika ove linije.

Dizajniran kao spoj izuzetnih komponenti i jednostavnosti korištenja, pod pažljivim okom dizajna, čineći ga ne samo aparatom već i dekorativnim elementom u svakom prostoru. HorecAroma predstavlja novi način pravljenja espressa bez ikakvog znanja, barista kvaliteta, za profesionalnu upotrebu.

Čarobni štapić

Sam svoj barista

Uz HorecAroma aparate, svako može pripremiti savršen espresso: osmislili smo proizvod koji je jednostavan za korištenje i omogućava izvrsnu ekstrakciju bez posebnih vještina. Brzo pražnjenje bojlera, modularnost grupe i mogućnost lagane intervencije na mehaničkim dijelovima čine korištenje i održavanje HorecAroma aparata dostupno svima.

Lenijar

Jedinstven stil i kompaktne dimenzije

Italijanski dizajn, nove patentirane Aroma tehnologije, zanatska izrada i elegantan stil čine HorecAroma aparate izvrsnim proizvodom. Aparati su manjih dimenzija od industrijskog standarda, dizajnirani da zauzimaju minimalan prostor i lako se postavljaju ili premještaju bilo gdje.

Ruka koja drži srce

Tehnička podrska

HorecAroma aparati su pouzdani i iz tehničkog aspekta, zahvaljujući Aroma Assistance usluzi koja nudi vrhunsku podršku korisnicima za sve potrebe. Caffestro je sertifikovan da prużi podršku i odgovori na sva vaša pitanja.

Modeli

Sigurni smo da će jedan od ova dva modela zadovoljiti vaše potrebe. Upoznajte ih bolje.

BAR 2.0

Model Bar 2.0 iz HorecAroma linije opremljen je grupama od mesinga, što omogućava pouzdane performanse tokom cijelog dana i izuzetno kremast espresso. Aparat je dizajniran s modularnim grupama za jednostavno održavanje, a opcije uključuju digitalni sistem doziranja i rezervoar za vodu.

Idealan je za manje firme, kioske, motele, manje restorane, sportske klubove, te razne kancelarije. Spreman za upotrebu 2 minute nakon uključivanja. Potpuno je izrađen od nehrđajućeg čelika, a svi dijelovi su proizvedeni u Italiji.

Ukoliko je velika količina espressa tokom dana primarni fokus, uz povremeni kapućino i vruću vodu za čaj, ovo je aparat za vas. Opciono dolazi sa izlazom za vruću vodu.

LA DOPPIA

Model La Doppia je kreiran s ciljem da ponudi profesionalni industrijski aparat na ESE padove pogodan za srednje i velike biznise. Mesingana grupa omogućava izuzetno kremast espresso i stabilnost temperature čak i nakon više uzastopnih pravljenja.

Preporučena za one kojima je potrebno da često i profesionalno pripremaju različite napitke. Standardno dolazi sa bojlerom kapaciteta 1,5 litara za proizvodnju pare i tople vode. Povećana snaga čini je savršenom ne samo za kafiće već i za sve prostore u kojima je potrebno brzo i istovremeno, pored espressa, pripremati više čajeva i kapućina.

Pored kafića, savršeno će služiti korisnike poput hotela, restorana, resorta, kejteringa. Kao i model B 2.0 u potpunosti je ručno izrađena u Italiji.

Prednosti HorecAroma aparata

Pored toga što su izuzetno mali potrošači, HorecAroma posjeduju niz drugih prednosti.

Karakteristike

Više o razlikama između Bar 2.0 i La Doppia možete pročitati ispod

  • Glavne karakteristike
  • Grupa za pravljenje
  • BAR 2.0 STANDARD
  • LA DOPPIA STANDARD
  • Vrijeme zagrijavanja nakon paljenja
  • BAR 2.0 2 min
  • LA DOPPIA 15 min
  • Sistem za pripremu
  • BAR 2.0 Dvostruki s mesinganim izmjenjivačima
  • LA DOPPIA Dvostruki s mesinganim izmjenjivačima
  • Sistem doziranja
  • BAR 2.0 Mehanički
  • LA DOPPIA Mehanički
  • Digitalni sistem doziranja
  • BAR 2.0 dugi, kratki espresso, standby
  • LA DOPPIA dugi, kratki espresso, standby
  • Sistem za vruću vodu
  • BAR 2.0 Opciono
  • LA DOPPIA
  • Grijač šoljica
  • BAR 2.0 Opciono
  • LA DOPPIA Opciono
  • Direktan priključak za vodu
  • BAR 2.0 Opciono
  • LA DOPPIA Opciono
  • Kapacitet isporučenog rezervoara
  • BAR 2.0 5 L
  • LA DOPPIA 5 L
  • Ručno podesive prese
  • BAR 2.0
  • LA DOPPIA
  • Boje
  • BAR 2.0 bijela, crna, smeđa
  • LA DOPPIA bijela, crna, smeđa
  • Sistem za paru
  • Sistem za paru
  • BAR 2.0 Izmjenjivač
  • LA DOPPIA Bojler (1,5 L)
  • Kontinuirano trajanje pare
  • BAR 2.0 15 sec
  • LA DOPPIA 1,5 min
  • Oporavak sistema za paru
  • BAR 2.0 40 sec
  • LA DOPPIA 2 min
  • Dimenzije
  • Širina
  • BAR 2.0 51,5 cm
  • LA DOPPIA 51,5 cm
  • Dubina
  • BAR 2.0 42,5 cm
  • LA DOPPIA 42,5 cm
  • Visina
  • BAR 2.0 38 cm
  • LA DOPPIA 38 cm
  • Težina
  • BAR 2.0 30 kg
  • LA DOPPIA 30 kg