Linija profesionalnih, industrijskih aparata za espresso na ESE padove, dizajnirana za sve koji traže pouzdanog partnera za svoj biznis.

ESE sistem omogućava savršeno pravljenje espressa u samo nekoliko jednostavnih koraka, bez potrebe za poznavanjem mješavina, mljevenja ili podešavanja aparata. To eliminiše otpad i omogućava odličnu kafu čim se aparat uključi. Barista sam za sebe.
Potrošnja energije kod ovog sistema daleko je niža od uobičajenih Ho.Re.Ca aparata za ESE padove, a još manja u poređenju sa klasičnim profesionalnim aparatima trenutno dostupnim na tržištu. Naši aparati troše samo 1.6 kW, što je ~60% manje od klasičnih barista aparata.
Direktno povezivanje na šuko 220V ili uobičajenu kućnu utičnicu čini ga pogodnim za bilo koju lokaciju, bez potrebe za industrijskim podešavanjima, za razliku od profesionalnih aparata za kafu na zrno. Ovo ih čini savršenim za manje kafiće, restorane, hotele, te razne organizovane događaje.

HorecAroma je linija profesionalnih aparata za espresso na ESE padove, osmišljena za sve koji traže pouzdanog partnera za svoj biznis. Ručna izrada, izbor kvalitetnih materijala i najbolje patentirane Aroma tehnologije samo su neke od karakteristika ove linije.
Dizajniran kao spoj izuzetnih komponenti i jednostavnosti korištenja, pod pažljivim okom dizajna, čineći ga ne samo aparatom već i dekorativnim elementom u svakom prostoru. HorecAroma predstavlja novi način pravljenja espressa bez ikakvog znanja, barista kvaliteta, za profesionalnu upotrebu.

Uz HorecAroma aparate, svako može pripremiti savršen espresso: osmislili smo proizvod koji je jednostavan za korištenje i omogućava izvrsnu ekstrakciju bez posebnih vještina. Brzo pražnjenje bojlera, modularnost grupe i mogućnost lagane intervencije na mehaničkim dijelovima čine korištenje i održavanje HorecAroma aparata dostupno svima.
Italijanski dizajn, nove patentirane Aroma tehnologije, zanatska izrada i elegantan stil čine HorecAroma aparate izvrsnim proizvodom. Aparati su manjih dimenzija od industrijskog standarda, dizajnirani da zauzimaju minimalan prostor i lako se postavljaju ili premještaju bilo gdje.
HorecAroma aparati su pouzdani i iz tehničkog aspekta, zahvaljujući Aroma Assistance usluzi koja nudi vrhunsku podršku korisnicima za sve potrebe. Caffestro je sertifikovan da prużi podršku i odgovori na sva vaša pitanja.
Sigurni smo da će jedan od ova dva modela zadovoljiti vaše potrebe. Upoznajte ih bolje.

Model Bar 2.0 iz HorecAroma linije opremljen je grupama od mesinga, što omogućava pouzdane performanse tokom cijelog dana i izuzetno kremast espresso. Aparat je dizajniran s modularnim grupama za jednostavno održavanje, a opcije uključuju digitalni sistem doziranja i rezervoar za vodu.
Idealan je za manje firme, kioske, motele, manje restorane, sportske klubove, te razne kancelarije. Spreman za upotrebu 2 minute nakon uključivanja. Potpuno je izrađen od nehrđajućeg čelika, a svi dijelovi su proizvedeni u Italiji.
Ukoliko je velika količina espressa tokom dana primarni fokus, uz povremeni kapućino i vruću vodu za čaj, ovo je aparat za vas. Opciono dolazi sa izlazom za vruću vodu.

Model La Doppia je kreiran s ciljem da ponudi profesionalni industrijski aparat na ESE padove pogodan za srednje i velike biznise. Mesingana grupa omogućava izuzetno kremast espresso i stabilnost temperature čak i nakon više uzastopnih pravljenja.
Preporučena za one kojima je potrebno da često i profesionalno pripremaju različite napitke. Standardno dolazi sa bojlerom kapaciteta 1,5 litara za proizvodnju pare i tople vode. Povećana snaga čini je savršenom ne samo za kafiće već i za sve prostore u kojima je potrebno brzo i istovremeno, pored espressa, pripremati više čajeva i kapućina.
Pored kafića, savršeno će služiti korisnike poput hotela, restorana, resorta, kejteringa. Kao i model B 2.0 u potpunosti je ručno izrađena u Italiji.
Pored toga što su izuzetno mali potrošači, HorecAroma posjeduju niz drugih prednosti.
Više o razlikama između Bar 2.0 i La Doppia možete pročitati ispod

